Ihanat Mätisipsit

Ruokavaikuttaja Annin Paakkunainen yhdisti laadukkaan mädin ja perunalastut tyylikkäästi Louis Roederer -samppanjalle

Ihanat_Mätisipsit
logo

4

logo

0 h 10 min

Ohjeesta tulee noin 12 suupalaa

AINEKSET

  • noin 12 maalaisperunasipsiä

  • 50 g ranskankermaa

  • 50 g muikunmätiä

  • 1 limen kuori

  • mustapippuria myllystä

VALMISTUSOHJEET

    1. Nostele sipsit tarjoiluastialle.

    2. Täytä vasta juuri ennen tarjoilua, etteivät ne vety.

    3. Nosta ensin teelusikallinen ranskankermaa ja saman verran mätiä sipsin päälle. Tai oman maun ja sipsin koon mukaan molempia.

    4. Raasta päälle limen kuorta ja rouhi lopuksi mustapippuria.

    5. Tarjoile ja nauti kuplien kanssa.

Anni_Paakkunainen

Ohje: Anni Paakkunainen

"Rakastan kuplia ja erityisesti laadukasta samppanjaa. Kuohuvat ovat ainoa viini jota voi nauttia läpi aterian. Alusta loppuun." Ruokakirjailija ja -vaikuttaja Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Ig: @anninuunissa

www.anninuunissa.fi