Viinimaa - Suomen monipuolisin valikoima mietoja alkoholijuomia ja viihdyttävää viinitietoa aina siellä missä Sinäkin!

  • - Wennerco Oy -

Wennerco Oy

Wennerco Oy on perinteikäs alkoholijuomien maahantuoja, jolla on edustuksessa laadukkaita ja arvostettuja brändejä.

Wennerco logoWennerco on vuonna 1975 perustettu yritys, joka toimii viinien, väkevien sekä muiden mietojen alkoholijuomien maahantuojana ja jakelijana. Wennerco on osa Pohjoismaissa ja Baltiassa toimivaa Altia-konsernia.

Tunnetuimpia Wennercon edustamia mietoja brändejä ovat mm. Bollinger, Codorníu, Pasqua, Raimat, Tarapaca, Trapiche, Trimbach, Two Oceans. Kaikki Alkon valikoimassa olevat miedot tuotteemme löydät Viinimaan juomahausta, väkevät alkoholijuomat sekä horeca-myynnissä olevat tuotteet löydät joko Kumppaniverkosta tai ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Yhteystiedot:

Wennerco
Kaapeliaukio 1
PL 350
00101 Helsinki

p. 0207 013 011 (vaihde)

 

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)altiacorporation.com

ALKO-TIIMI

Mika Laasonen, Myyntikanavapäällikkö
p. 0500 712 740

Jukka Karppinen, Avainasiakaspäällikkö, Pohjois- ja Itä-Suomi
p. 0500 688 264

Vesa Kivekäs, Avainasiakaspäällikkö, Länsi-Suomi
p. 040 711 6735

Kai Lindblad, Avainasiakaspäällikkö, Etelä-Suomi
p. 040 532 6090

Pauliina Majamaa, Myyntikoordinaattori
p. 0207 013 013


HORECA-TIIMI

Pekka Uotila, Myyntikanavajohtaja
p. 0207 013 044

Kimmo Kautiainen, Avainasiakaspäällikkö, S-ryhmä ja Restel
p. 0207 013 052

Jussi Tainio, Avainasiakaspäällikkö, Pk-seutu
p. 0207 013 053

Juhana Laine, Avainasiakaspäällikkö, Tukkuketjut, PT-kauppa
p. 0207 013 050

Tiina Huotari, Avainasiakaspäällikkö, Pk-seutu, Itä-Suomi
p. 0207 013 049

Henri Ohtonen, Avainasiakaspäällikkö, Pohjois-Suomi
p. 040 7480747

Sami Salmi, Avainasiakaspäällikkö, Tku, Tre, Länsi-Suomi
p. 0400 473697

Marjut Tiainen, Avainasiakaspäällikkö, Pk-seutu (äitiyslomalla)
p. 0207 013 213


ALTIA AKATEMIA

Mikael Karttunen, Valmentaja
p. 0207 013 036

Tatu Torikka, Valmentaja
p. 040 5095598

0 Muistilista

Tervetuloa Viinimaahan hyvän viinin ja ruoan maailmaan!


Tilaa uutiskirje

Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.

Jatkamalla eteenpäin, hyväksyt www-sivujen käyttöehdot ja tietosuojaselosteen. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemustasi, sivuston sisältöjä ja Altian tarjoamia palveluita.

Käyttämällä Altia Finlandin (jäljempänä "Altia") www.viinimaa.fi -sivuja sitoudut seuraaviin käyttöehtoihin:

Jollet hyväksy seuraavia käyttöehtoja, sinulla ei ole oikeutta käyttää näitä www-sivuja.

Näillä sivuilla vieraillaksesi sinun täytyy olla täysi-ikäinen, sillä sivut sisältävät tietoja miedoista alkoholijuomista.

Näiden www-sivujen sisältö on suojattu kopioinnilta ja jäljittelyltä kansainvälisten lakien ja sopimusten nojalla. Kaikki oikeudet pidätetään.

Nämä www-sivut tarjotaan sellaisena kuin ne ovat. Altia ei takaa, että näiden www-sivujen käyttö olisi häiriötöntä. Altia pidättää itselleen oikeuden muuttaa näiden www-sivujen sisältöä tai estää niihin pääsy milloin tahansa. Altia ei ota vastuuta näiden www-sivujen päivittämisestä.

Altia ei vastaa millään tavalla näillä www-sivuilla olevien tietojen tai materiaalin saatavuudesta, oikeellisuudesta, luotettavuudesta, tiettyyn tarkoitukseen soveltuvuudesta tai sisällöstä. Altia ei vastaa millään tavalla suorista, epäsuorista, satunnaisista, välillisistä tai erityisistä vahingoista, menetyksistä, kustannuksista tai menetetyistä voitoista, jotka liittyvät näiden www-sivujen käyttöön tai mahdollisuuteen käyttää niitä. Jollei nimenomaisesti toisin todeta, minkään näillä www-sivuilla ei voida katsoa oleva osa Altian yleisiä myynti- tai toimitusehtoja.

Näiden www-sivujen sisältö toimitetaan "sellaisena kuin ne ovat". Näillä sivuilla esiintyvän tiedon, välineiden tai palveluiden käyttö tapahtuu yksinomaan käyttäjän omalla vastuulla. Altia ei vastaa sivujen sisällön, niillä olevien välineiden tai palveluiden oikeellisuudesta tai soveltumisesta johonkin erityiseen tarkoitukseen. Altia ei vastaa millään tavalla suorista, epäsuorista, satunnaisista, välillisistä tai erityisistä vahingoista, menetyksistä, kustannuksista tai menetetyistä voitoista, jotka liittyvät näiden www-sivujen käyttöön tai mahdollisuuteen käyttää niitä. Jollei nimenomaisesti toisin todeta, minkään näillä www-sivuilla ei voida katsoa oleva osa Altian yleisiä myynti- tai toimitusehtoja.

Näillä www-sivuilla voi olla linkkejä muihin www-sivuihin. Altia ei vastaa tällaisten ulkopuolisten www-sivujen sisällöstä.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan ja niitä tulkitaan Suomen lakien mukaisesti, lainvalintasääntöjä lukuun ottamatta. Kaikki näistä käyttöehdoista tai näiden www-sivujen käytöstä aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Altia pidättää itselleen oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin ja mistä syystä tahansa. Käyttämällä näitä www-sivuja sitoudut myös tällaisiin muutoksiin. Sen johdosta sinun tulisi aika ajoin lukea uudelleen nämä käyttöehdot.