Viinimaa - Suomen monipuolisin valikoima mietoja alkoholijuomia ja viihdyttävää viinitietoa aina siellä missä Sinäkin!

  • - Mikä Viini! -tapahtuma -

Viinimaan Mikä Viini! kokoaa viininystävät yhteen

Mikä Viini! -tapahtuma järjestetään jälleen tänä vuonna 14.-15.9.2016 Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä.

Vuodesta 2002 lähtien järjestetty Mikä Viini! pyrkii edistämään laadukasta suomalaista viini- ja alkoholijuomakulttuuria. Tänä vuonna viinifestareiden laajaan tarjontaan on mahdollisuus tutustua myös erilaisin teemapoluin: valittavana on sesongin kasvisruokien mukaan suunniteltu Kasvis&Viini –polku, Ylläty&Ihastu -polku, jonka varrella voi tehdä uusia ja yllättäviä makulöytöjä sekä Alkon makutyyppi-luokitusta mukailevia viinireittejä, joiden avulla voi tutustua omaa makuaan parhaiten vastaaviin viineihin. 

Mikä Viinissä on loistava mahdollisuus tavata eri viinitalojen edustajia ja viinintekijöitä kymmenestä eri maasta. Argentiinan johtavan viinitalon Trapichen pääviinintekijä Daniel Pi, Etelä-Afrikan palkituimman viinitalon Nederburgin pääviinintekijä Andrea Freeborough ja chileläisen Tarapacan viinintekijä Sebastian Ruiz ovat viininystävien tavattavissa keskiviikkona. Heidän vetämissään tastingeissa pääsee tutustumaan kunkin viinitalon viineihin ja maan viinikulttuuriin.

– Mikä Viini! on parasta jaettuna eli kannattaa ehdottomasti ottaa kaverit mukaan nauttimaan kansainvälisestä tunnelmasta. Tämän vuoden kattaus sisältää 20 viinitalon valikoiman, josta tuomme erityisesti esille luomuviinejä sekä syksyn uutuustuotteita, tapahtumasta vastaava Altia Finlandin PR ja Communications Coordinator Anne Riski kertoo.  – Ohjelmassa on myös kiinnostavia viinitastingeja niin aloittelijoille kuin harrastajille. Suuren suosion saaneen cocktail loungen valikoimasta löytyy herkullisia matala-alkoholisia drinkkejä. Suosittelen erityisesti tutustumaan trendikkäisiin Two Oceans -viinidrinkkeihin.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja edullisimmillaan viinejä voi maistella eurolla / 4 cl annos.

Aika: 14.- 15. syyskuuta

Paikka: Vanha Ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, Helsinki

Avoinna: ke - to 14.-15.9. klo 16.00 - 20.00 (ammattilaisajat molempina päivinä klo 13.00 -16.00)

Ilmainen sisäänpääsy. Viininmaistelulipukkeet 1€/kpl. Suurin osa maisteltavista viineistä maksaa 1-3 lipuketta / maisteluannos (4 cl). Ikäraja 18 vuotta.

Ohjatut tastingit: Molempina päivinä järjestetään ohjattuja viinitastingeja. Tasting-ohjelma ilmoittautumisineen julkaistaan elokuussa tällä sivulla.

Chill Out After Party keskiviikkona Cafe Vanhassa klo 20.00 – 22.00


Parhaiten ajantasalla pysyt tilaamalla Viinimaan uutiskirjeen tai seuraamalla Viinimaan Facebookia. Löydät meidät myös instagramista #viinimaa

 Mikä Viini! tapahtuma

0 Muistilista

Tervetuloa Viinimaahan hyvän viinin ja ruoan maailmaan!


Tilaa uutiskirje

Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.

Jatkamalla eteenpäin, hyväksyt www-sivujen käyttöehdot ja tietosuojaselosteen. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemustasi, sivuston sisältöjä ja Altian tarjoamia palveluita.

Käyttämällä Altia Finlandin (jäljempänä "Altia") www.viinimaa.fi -sivuja sitoudut seuraaviin käyttöehtoihin:

Jollet hyväksy seuraavia käyttöehtoja, sinulla ei ole oikeutta käyttää näitä www-sivuja.

Näillä sivuilla vieraillaksesi sinun täytyy olla täysi-ikäinen, sillä sivut sisältävät tietoja miedoista alkoholijuomista.

Näiden www-sivujen sisältö on suojattu kopioinnilta ja jäljittelyltä kansainvälisten lakien ja sopimusten nojalla. Kaikki oikeudet pidätetään.

Nämä www-sivut tarjotaan sellaisena kuin ne ovat. Altia ei takaa, että näiden www-sivujen käyttö olisi häiriötöntä. Altia pidättää itselleen oikeuden muuttaa näiden www-sivujen sisältöä tai estää niihin pääsy milloin tahansa. Altia ei ota vastuuta näiden www-sivujen päivittämisestä.

Altia ei vastaa millään tavalla näillä www-sivuilla olevien tietojen tai materiaalin saatavuudesta, oikeellisuudesta, luotettavuudesta, tiettyyn tarkoitukseen soveltuvuudesta tai sisällöstä. Altia ei vastaa millään tavalla suorista, epäsuorista, satunnaisista, välillisistä tai erityisistä vahingoista, menetyksistä, kustannuksista tai menetetyistä voitoista, jotka liittyvät näiden www-sivujen käyttöön tai mahdollisuuteen käyttää niitä. Jollei nimenomaisesti toisin todeta, minkään näillä www-sivuilla ei voida katsoa oleva osa Altian yleisiä myynti- tai toimitusehtoja.

Näiden www-sivujen sisältö toimitetaan "sellaisena kuin ne ovat". Näillä sivuilla esiintyvän tiedon, välineiden tai palveluiden käyttö tapahtuu yksinomaan käyttäjän omalla vastuulla. Altia ei vastaa sivujen sisällön, niillä olevien välineiden tai palveluiden oikeellisuudesta tai soveltumisesta johonkin erityiseen tarkoitukseen. Altia ei vastaa millään tavalla suorista, epäsuorista, satunnaisista, välillisistä tai erityisistä vahingoista, menetyksistä, kustannuksista tai menetetyistä voitoista, jotka liittyvät näiden www-sivujen käyttöön tai mahdollisuuteen käyttää niitä. Jollei nimenomaisesti toisin todeta, minkään näillä www-sivuilla ei voida katsoa oleva osa Altian yleisiä myynti- tai toimitusehtoja.

Näillä www-sivuilla voi olla linkkejä muihin www-sivuihin. Altia ei vastaa tällaisten ulkopuolisten www-sivujen sisällöstä.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan ja niitä tulkitaan Suomen lakien mukaisesti, lainvalintasääntöjä lukuun ottamatta. Kaikki näistä käyttöehdoista tai näiden www-sivujen käytöstä aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Altia pidättää itselleen oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin ja mistä syystä tahansa. Käyttämällä näitä www-sivuja sitoudut myös tällaisiin muutoksiin. Sen johdosta sinun tulisi aika ajoin lukea uudelleen nämä käyttöehdot.