Viinimaa - Suomen monipuolisin valikoima mietoja alkoholijuomia ja viihdyttävää viinitietoa aina siellä missä Sinäkin!

  • - Mikä Viini! -tapahtuma -

Tervetuloa Mikä Viini! -festareille

Lähde tutkimusmatkalle viinien maailmaan 14.-15.9.2016 Vanhalle Ylioppilastalolle Helsinkiin

Viinimaan Mikä Viini! -festarit valtaa Vanhan Ylioppilastalon Helsingissä 14.-15. syyskuuta. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille viinistä ja ruoasta kiinnostuneille aloittelijasta jo pidemmälle edistyneeseen harrastajaan. 

Festareilla voit tutustua noin 150 viinin valikoimaan vapaasti kierrellen tai seuraten erilaisia teemapolkuja. Maistettavana on mm. luomu- ja kestävän kehityksen viinejä, syksyn uutuustuotteita sekä trendikkäitä matala-alkoholisia viinidrinkkejä. Ohjelmassa on myös kiinnostavia viinitastingeja. Lue lisää ja ilmoittaudu tastingeihin.

Tapahtumassa ovat mukana mm. Argentiinan johtavan viinitalon Trapichen pääviinintekijä Daniel Pi, Etelä-Afrikan palkituimman viinitalon Nederburgin pääviinintekijä Andrea Freeborough ja Suomen menestyksekkäimpiin kuuluvia chileläisviinejä valmistavan Viña Tarapacán viinintekijä Sebastian Ruiz.

Mukana myös mm. huippusamppanjatalot Bollinger ja Louis Roederer, Cavan valmistuksen pioneeri Codorníu ja arvostettujen ranskalaisten Chablis-viinien uranuurtaja Laroche. Tunnettujen viinitalojen lisäksi kannattaa perehtyä myös pienempien tuottajien mielenkiintoisiin erikoisuuksiin.

Suositusta Cocktail loungesta löydät herkullisia matala-alkoholisia drinkkejä. Tule maistamaan, mitä uutta Fresita tarjoaa loppuvuoden juhlasesonkiin, mukana etkoilemassa huippumeikkaaja Riia Koivisto.

Tervetuloa testaamaan myös tarkoin varjeltu makusalaisuus eli lokakuussa Alkoon lanseerattava Blossa’16 -vuosikertaglögi.

 

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja edullisimmillaan viinejä voi maistella eurolla / 4 cl annos.

Aika: 14.- 15. syyskuuta

Paikka: Vanha Ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, Helsinki

Avoinna: ke - to 14.-15.9. klo 16.00 - 20.00 (ammattilaisajat molempina päivinä klo 13.00 -16.00)

Ilmainen sisäänpääsy. Viininmaistelulipukkeet 1€/kpl. Suurin osa maisteltavista viineistä maksaa 1-3 lipuketta / maisteluannos (4 cl). Ikäraja 18 vuotta.

Ohjatut tastingit: Molempina päivinä järjestetään ohjattuja viinitastingeja. Lue lisää.

Chill Out After Party keskiviikkona Cafe Vanhassa klo 20.00 – 22.00

Parhaiten ajantasalla pysyt tilaamalla Viinimaan uutiskirjeen tai seuraamalla Viinimaan Facebookia. Löydät meidät myös instagramista #viinimaa Ilmoittaudu mukaan tapahtuman Facebook eventiin.
Mikä Viini! tapahtuma

0 Muistilista

Tervetuloa Viinimaahan hyvän viinin ja ruoan maailmaan!


Tilaa uutiskirje

Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.

Jatkamalla eteenpäin, hyväksyt www-sivujen käyttöehdot ja tietosuojaselosteen. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemustasi, sivuston sisältöjä ja Altian tarjoamia palveluita.

Käyttämällä Altia Finlandin (jäljempänä "Altia") www.viinimaa.fi -sivuja sitoudut seuraaviin käyttöehtoihin:

Jollet hyväksy seuraavia käyttöehtoja, sinulla ei ole oikeutta käyttää näitä www-sivuja.

Näillä sivuilla vieraillaksesi sinun täytyy olla täysi-ikäinen, sillä sivut sisältävät tietoja miedoista alkoholijuomista.

Näiden www-sivujen sisältö on suojattu kopioinnilta ja jäljittelyltä kansainvälisten lakien ja sopimusten nojalla. Kaikki oikeudet pidätetään.

Nämä www-sivut tarjotaan sellaisena kuin ne ovat. Altia ei takaa, että näiden www-sivujen käyttö olisi häiriötöntä. Altia pidättää itselleen oikeuden muuttaa näiden www-sivujen sisältöä tai estää niihin pääsy milloin tahansa. Altia ei ota vastuuta näiden www-sivujen päivittämisestä.

Altia ei vastaa millään tavalla näillä www-sivuilla olevien tietojen tai materiaalin saatavuudesta, oikeellisuudesta, luotettavuudesta, tiettyyn tarkoitukseen soveltuvuudesta tai sisällöstä. Altia ei vastaa millään tavalla suorista, epäsuorista, satunnaisista, välillisistä tai erityisistä vahingoista, menetyksistä, kustannuksista tai menetetyistä voitoista, jotka liittyvät näiden www-sivujen käyttöön tai mahdollisuuteen käyttää niitä. Jollei nimenomaisesti toisin todeta, minkään näillä www-sivuilla ei voida katsoa oleva osa Altian yleisiä myynti- tai toimitusehtoja.

Näiden www-sivujen sisältö toimitetaan "sellaisena kuin ne ovat". Näillä sivuilla esiintyvän tiedon, välineiden tai palveluiden käyttö tapahtuu yksinomaan käyttäjän omalla vastuulla. Altia ei vastaa sivujen sisällön, niillä olevien välineiden tai palveluiden oikeellisuudesta tai soveltumisesta johonkin erityiseen tarkoitukseen. Altia ei vastaa millään tavalla suorista, epäsuorista, satunnaisista, välillisistä tai erityisistä vahingoista, menetyksistä, kustannuksista tai menetetyistä voitoista, jotka liittyvät näiden www-sivujen käyttöön tai mahdollisuuteen käyttää niitä. Jollei nimenomaisesti toisin todeta, minkään näillä www-sivuilla ei voida katsoa oleva osa Altian yleisiä myynti- tai toimitusehtoja.

Näillä www-sivuilla voi olla linkkejä muihin www-sivuihin. Altia ei vastaa tällaisten ulkopuolisten www-sivujen sisällöstä.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan ja niitä tulkitaan Suomen lakien mukaisesti, lainvalintasääntöjä lukuun ottamatta. Kaikki näistä käyttöehdoista tai näiden www-sivujen käytöstä aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Altia pidättää itselleen oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin ja mistä syystä tahansa. Käyttämällä näitä www-sivuja sitoudut myös tällaisiin muutoksiin. Sen johdosta sinun tulisi aika ajoin lukea uudelleen nämä käyttöehdot.