Viinimaa - Suomen monipuolisin valikoima mietoja alkoholijuomia ja viihdyttävää viinitietoa aina siellä missä Sinäkin!

pullot

Oho. Jokin meni vikaan


Päivitämme Viinimaa.fi sivuja

0 Muistilista

Tervetuloa Viinimaahan hyvän viinin ja ruoan maailmaan!


Tilaa uutiskirje

Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.

Jatkamalla eteenpäin, hyväksyt www-sivujen käyttöehdot ja tietosuojaselosteen. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemustasi, sivuston sisältöjä ja Altian tarjoamia palveluita.

Käyttämällä Altia Finlandin (jäljempänä "Altia") www.viinimaa.fi -sivuja sitoudut seuraaviin käyttöehtoihin:

Jollet hyväksy seuraavia käyttöehtoja, sinulla ei ole oikeutta käyttää näitä www-sivuja.

Näillä sivuilla vieraillaksesi sinun täytyy olla täysi-ikäinen, sillä sivut sisältävät tietoja miedoista alkoholijuomista.

Näiden www-sivujen sisältö on suojattu kopioinnilta ja jäljittelyltä kansainvälisten lakien ja sopimusten nojalla. Kaikki oikeudet pidätetään.

Nämä www-sivut tarjotaan sellaisena kuin ne ovat. Altia ei takaa, että näiden www-sivujen käyttö olisi häiriötöntä. Altia pidättää itselleen oikeuden muuttaa näiden www-sivujen sisältöä tai estää niihin pääsy milloin tahansa. Altia ei ota vastuuta näiden www-sivujen päivittämisestä.

Altia ei vastaa millään tavalla näillä www-sivuilla olevien tietojen tai materiaalin saatavuudesta, oikeellisuudesta, luotettavuudesta, tiettyyn tarkoitukseen soveltuvuudesta tai sisällöstä. Altia ei vastaa millään tavalla suorista, epäsuorista, satunnaisista, välillisistä tai erityisistä vahingoista, menetyksistä, kustannuksista tai menetetyistä voitoista, jotka liittyvät näiden www-sivujen käyttöön tai mahdollisuuteen käyttää niitä. Jollei nimenomaisesti toisin todeta, minkään näillä www-sivuilla ei voida katsoa oleva osa Altian yleisiä myynti- tai toimitusehtoja.

Näiden www-sivujen sisältö toimitetaan "sellaisena kuin ne ovat". Näillä sivuilla esiintyvän tiedon, välineiden tai palveluiden käyttö tapahtuu yksinomaan käyttäjän omalla vastuulla. Altia ei vastaa sivujen sisällön, niillä olevien välineiden tai palveluiden oikeellisuudesta tai soveltumisesta johonkin erityiseen tarkoitukseen. Altia ei vastaa millään tavalla suorista, epäsuorista, satunnaisista, välillisistä tai erityisistä vahingoista, menetyksistä, kustannuksista tai menetetyistä voitoista, jotka liittyvät näiden www-sivujen käyttöön tai mahdollisuuteen käyttää niitä. Jollei nimenomaisesti toisin todeta, minkään näillä www-sivuilla ei voida katsoa oleva osa Altian yleisiä myynti- tai toimitusehtoja.

Näillä www-sivuilla voi olla linkkejä muihin www-sivuihin. Altia ei vastaa tällaisten ulkopuolisten www-sivujen sisällöstä.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan ja niitä tulkitaan Suomen lakien mukaisesti, lainvalintasääntöjä lukuun ottamatta. Kaikki näistä käyttöehdoista tai näiden www-sivujen käytöstä aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Altia pidättää itselleen oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin ja mistä syystä tahansa. Käyttämällä näitä www-sivuja sitoudut myös tällaisiin muutoksiin. Sen johdosta sinun tulisi aika ajoin lukea uudelleen nämä käyttöehdot.